لینک سوالات:enlightened

 

http://bit.ly/2lIubjZ

http://bit.ly/2lIubjZ

 

برای دیدن تمامی سوالات بر روی لینکهای بالا کلیک کنید:yes

 

قسمتی از سوالات لینک بالا:

 

کدام نوع آرد آردی است که قسمت عمده آن از آندوسپرم تهیه شده است ولی سایر قسمت های گندم در آن وجود دارد؟

-۱آرد معمولی  ۲-آرد ستاره درجه ۲ ☑  ۳-آرد تیره  ۴-آرد کامل

 

کدام نوع آرد از ذرت درشت آندوسپرم گندم دوردو یا گندم سخت تهیه می شود؟

۱-آرد معمولی  ۲-سمولینا ☑ ۳-آرد ماکارونی  ۴-آرد تیره

کدام نوع آرد آردی است که از قسمت داخلی آندوسپرم تهیه می شود و دارای خاکستر حداکثر ۰۰/۸ می باشد؟

۱-آرد معمولی  ۲-سمولینا  ۳-آرد ماکارونی☑  ۴-آرد تیره

 

هر قدر آرد انتخابی به ویژگی های ………… نزدیک تر باشد نان حاصله مناسب تر خواهد بود؟

۱-آرد نول☑  ۲-آرد ستاره درجه۱  ۳-آرد کامل  ۴-آرد معمولی

 

آردهایی که برای واحدهای تولید نان های لواش، تافتون و سنگک در نظر گرفته می شود تحت عنوان ………… و آردی که برای تولید نان بربری ارائه می گردد تحت نام ………… می باشد.

۱-آرد ستاره- آرد سبوس گرفته  ۲-آرد سبوس گرفته- آرد ستاره☑  ۳-آردستاره – آرد ستاره درجه۱  ۴-آرد ستاره درجه – ۲آرد ستاره درجه۲

 

اگر رطوبت آرد به چند درصد برسد امکان کپک زدگی افزایش می یابد؟

۱-بالاتر از ۱۰ درصد  ۲-بالاتر از  ۱۵ درصد  ۳-زیر  ۱۴ درصد  ۴-بالاتر از ۱۴ درصد☑

 

برای نگه داری آرد به صورت فله ای باید در چه سیلوهایی نگه داری نشود؟

۱-فی  ۲-فولاد زنگ نزن ۳-چوبی☑  ۴-آلیاژهای آلومینیومی

 

برای نگه داری کیسه های آرد پالت های ……………. بدلیل داشتن منافذ ریزی می تواند منبع تجمع و تخم گذاری افات و ات انباری باشند؟

۱-چوبی  ۲-فی  ۳-ضدرنگ  ۴-چوبی☑

 

کدامیک از محاسن الک کردن آرد می باشد؟

۱-هوادهی  ۲-افزایش جذب آب  ۳-جداسازی ناخالصی  ۴-همه موارد☑

 

مشروط کردن گندم به چه معناست؟

۱-نم زدن گندم☑  ۲-خردکردن  ۳-بوجاری  ۴-الک کردن

 

کدامیک از میکسرها برای اختلاط مواد برای تهیه خمیر نان مناسبترند؟

۱-اسپیرال☑

۲- پاروئی

۳-پره ای

۴- نوع z

مهمترین مواد جهت تهیه خمیر عبارت است از …………

۱-آرد و آب☑

۲- آب و آرد و شکر

۳-شکر و آب

۴- آب و آرد و نمک

میانگین سرعت دور تند میکسر نان برابر است با :

۱-۴۰-۳۰ دور در دقیقه

۲-۵۰-۴۰ دور در دقیقه

۳-۶۰-۵۰ دور در دقیقه☑

۴-۹۰-۶۰ دور در دقیقه

 

مصرف آب سوخت موجب کدامیک از عوارض زیر در نان می شود؟

۱-خمیر سفت می شود

۲-کاهش الاسیته خمیر می شود

۳-موجب کاهش حجم نان می شود

۴-سفتی کاهش الاستیسیته و کاهش حجم خمیر☑

 

جوش شیرین سبب ایجاد گاز ……… می شود که سبب تخلخل خمیر می شود.

۱- co2☑

۲-بی کربنات سدیم

۳-ph

4-اسید فیتیک

 

خمیر حاصل از آردهای تیره تر …………… نسبت به خمیرهای حاصل از آرد روشن تولید می کنند

۱-نان با حجم بیشتری

۲-نان با حجم کمتری☑

۳-نان با وزن بیشتری

۴-نان با وزن کمتری

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اداره اوقاف و امور خیریه سردشت news مسافر river124.parsablog.com انتخاب رشته دوستی ها نگارین ترنج باشگاه کوهنوردی فراز نیشابور فانوس خیال تورلحظه اخري دبي